Inscriu-te en la jornada!

Participar és molt fàcil! Només has de clicar en el botó "Inscriure'm" i completar el procés de registre emplenant les teues dades personals. Una vegada t'hages registrat, podràs inscriure't a totes les ofertes de treball disponibles!

Troba el treball que et mereixes

Per què no t'ho pots perdre?

Perquè hem preparat una jornada especialment pensada per a persones que, com tu, estàn buscant treball. Volem ajudar-te a trobar treball, i estem més que convençuts de que aquesta jornada t'ajudarà a trobar-lo.

En aquest fòrum trobaràs:


  • Entrevistes de treball. Podràs aconseguir una entrevista de treball amb el departament de recursos humans de les empreses que participen en la jornada.
  • Ofertes d'ocupació actives per a llocs de treball reals.
  • Empreses de la zona amb llocs de treball a Alcàsser i en les localitats del voltant.

Vols descobrir quines són les vacants d'aquestes empreses? Clica al següent botó i inscriu-te!

Ofertes de treball

Inscriu-te abans del 27 de febrer!

Els departaments de Recursos Humans de més de 20 empreses estaran presents en la jornada i podràs entrevistar-te amb ells.

Actualitzem periòdicament les ofertes de treball publicades, pel que et recomanem visitar aquesta pàgina a diari per revistar les noves ofertes.

Per a obtindre una entrevista, només has de presentar la teua candidatura abans del dia 27 de febrer en les següents ofertes de treball:

Empreses participants

Aquestes són les empreses i entitats participants en el VII Fòrum d'Ocupació EmpleAlcàsser amb les que podràs tindre una entrevista de treball.
Estem a...

Centre Social
c/ Sant Antoni núm. 40

Dijous 2 i divendres 3 de març
De 9 a 14h